Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Nytt ledelsesprogram

På seks samlinger fra høsten 2020 til våren 2021 arrangerer vi et ledelsesprogram for inntil 20 ledere fra SNF-medlemsbedrifter.

Vi setter opp en ny runde med treningssamlinger for bedriftsledere. Deltakelsen er kun for medlemmer av SNF og koster 1.000 kroner pr. person (administrasjonsgebyr). Det er «først til mølla»-prinsippet som gjelder.

Målet er at deltakerne skal oppleve å få styrket og utviklet kunnskap, ferdigheter og bli nysgjerrige på egne og andres holdninger i rollen som leder. I tillegg vil du møte og kunne knytte nettverk med andre ledere, noe vi også mener er verdifullt for deg i din lederhverdag. Vi setter sammen mindre grupper hvor du vil kunne diskutere og utvikle lederskapet ditt.

De ulike temaene er som følger:

  • Organisasjonskultur
  • Grunnleggende Kommunikasjon og ledelse
  • Å lede i endring
  • Ledelse, ledergrupper og team
  • Møteledelse
  • Makt, påvirkning og etikk

Anbefalinger til ny litteratur, podcast mm. vil være en del av programmet.

Det vil bli gjennomført tre samlinger høsten 2020 og like mange samlinger i løpet av første halvår 2021.

Disse datoene er allerede satt:

Tirsdag 1. september kl 08:30 - 11:00
Onsdag 14. oktober kl 08:30 - 11:00
Torsdag 19. november kl 08:30 - 11:00

Når du melder deg på via påmeldingslinken på dette arrangementet, så er det en påmelding til hele programmet og vi forventer at du prioriterer samtlige samlinger. :)

Har du spørsmål om ledelsesprogrammet, kan du sende en e-post til mona@sandefjordnaringsforening.no 


Tilbake
Meld deg på arrangementet