Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Hjem til jul 2019

Igjen bringer vi utflyttede sandefjordinger og bedriftene våre sammen til en hyggelig og nyttig førjulssamling. Denne gangen går turen til dHub!

For femte gang skal vi i SNF arrangere «Hjem til jul». Tidligere år har flere av bedriftene våre funnet spennende medarbeidere etter et første møte på disse tilstelningene, og vi satser på samme positive resultat i år!

HVA: Hjem til jul
DATO: Fredag 20. desember
TID: Kl. 18:00 – 21:00
HVOR: dHub (Rådhusgata 15, 3211 Sandefjord)

Arrangementet er gratis for samarbeidspartnere i Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet, mens det for øvrige SNF-medlemmer koster 5.000 kroner å delta. Dette inkluderer adgang og servering, samt muligheten til å presentere bedriften fra scenen (1 minutt pitch pr. bedrift). Drikke kjøper vi i baren, og det vil også bli underholdning.

Cirka 100 deltakere og pluss/minus 25 bedrifter har vært tilstede på «Hjem til jul» de foregående årene. Bedriften velger selv hva man ønsker å legge vekt på i den korte presentasjonen, men det er verdt å nevne hvor vellykket dette var i fjor; da kunne en rekke av bedriftene fortelle om konkrete ledige stillinger.

Vi gleder oss til nok en hyggelig jobbsamling på siste arbeidsdag før juleferien. Du melder deg på med å sende en e-post til henrik@sandefjordnaringsforening.no – og ta kontakt hvis du har spørsmål.


Tilbake