Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte

Bli med på storslagen verdenspremiere når vi mønstrer ombord på Color Hybrid for vårt første frokostmøte etter sommerferien.

Hiv og hoi for en start på frokostmøtehalvåret dette blir! Color Lines nye ferge Color Hybrid har fått massiv oppmerksomhet og prisdryss, og denne sommeren gjøres skipet klart for å settes inn på ruten Sandefjord-Strømstad. 

Litt vemodig at gode, gamle Bohus går av med pensjon, men det blir stor stas med verdens største plug-in hybridskip!

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
HVOR: Color Hybrid (oppmøte på kaia)
DATO: 27. august
TID: Kl. 07:30 – 09:30 (MERK! Vi må være ute av båten senest 09:30).

Color Line er vårt vertskap denne morgenen, og dagens hovedinnlegg blir ved rederiets konserndirektør Helge Otto Mathisen. Han vil dels fortelle om skipet vi befinner oss på, men også oppdatere oss om den teknologiske utviklingen og andre aspekter ved bærekraftig og moderne rederidrift. Videre får vi besøk av Thomas Nilsson, som er en ivrig seiler med base i Sandefjord og ikke minst entustiastisk leder av klimasatsingen Clean Seas Team Norway. Dette blir maritimt, meningsfullt og moro!

Vi minner om at vi må være av skipet senest 09:30 - ellers bærer det til sjøs!

Invitasjon sendes ut 14 dager før, og ta kontakt med mona@sandefjordnaringsforening ved spørsmål.

(Foto av Color Hybrid: Fosen Yard/Ulstein)


Tilbake
Meld deg på arrangementet