Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte på SVGS

Nok en gang inviterer vi SNF-medlemmene til SVGS; vi skal se på psykologien i aksjemarkedet og få noen spådommer for 2020 – og bli kjent med ungdomsbedriftene på storskolen.

I januar var det frokostmøte i storstua Hjertnes; 5. februar skal vi til storskolen SVGS.

Tett samarbeid mellom næringsliv og skole er noe vi i SNF har høyt oppe på agendaen, og det har blitt tradisjon å ha frokostmøte på Norges største videregående skole.

Som vanlig starter vi med frokost, minglig og faglig program – før vi går rett videre til internmesse for Ungdomsbedriftene. Vi oppfordrer alle til å ta en runde på utstillingen og se hva de flinke gründerspirene får til.

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
STED: Sandefjord videregående skole
DATO: 5. februar
TID: 08:00–10:00 (frokost fra 07:30, internmesse i aulaen etterpå)
VERTSKAP: Andebu Sparebank

PROGRAM:

Kl. 07:30 Frokost og registrering
Kl. 08:00 Velkommen v/SNF                         
  Dagens vertskap; Andebu Sparebank
  Gogstadakademiet v/Atle Bjurstedt
  Pause
  Utsikter for aksjemarkedet v/Alexander Miller, Eika Kapitalforvaltning
Kl. 10:00 Møteslutt
///  
Internmesse for ungdomsbedriftene på SVGS

Andebu Sparebank, som er en del av Eika-gruppen, er vertskap på dette frokostmøtet. Vår hovedforedragsholder er Alexander Miller. Han har 25 års erfaring fra aksjemarkedet, og har tidligere forvaltet pengene til Kjell Inge Røkke i Aker, for Johan H. Andresen i Ferd, og sist for John Fredriksens selskap Seatankers Management. Siden januar 2019 har Miller vært investeringsdirektør i Eika Kapitalforvaltning, og hos oss skal han dele noen tanker om psykologien i aksjemarkedet . Videre får vi besøk av Atle Bjurstedt fra Gogstadakademiet, som skal fortelle om skolen som åpner i Sandefjord til høsten.

Velkommen!


Tilbake
Meld deg på arrangementet