Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte på Skagerak

Vel møtt til frokostmøte på Skagerak Int. School 17. september. Jotun-sjef Morten Fon kommer. Kommer du?

Det var helt fullt og god stemning på vårt første frokostmøte etter sommerferien; på Color Hybrid 27. august. Måneden etter flytter vi oss til den andre siden av havnebassenget for nok en morgensamling for SNF-medlemmer.

STED: Skagerak Int. School
DATO: Tirsdag 17. september
VERTSKAP: A/S Thor Dahl

PROGRAM:
Kl. 07:30 - Frokost og registrering
Kl. 08:00 - Velkommen v/Marit Sagen Gogstad
   Skagerak Int. School
   Dagens vertskap; A/S Thor Dahl v/Einar Sissener
   Gründerpresentasjon; Goliath Systemer v/Kim Andre Heggenes
   Angel Challenge v/Maja Adriaensen
   Pause
   Jotun v/konsernsjef Morten Fon
Kl. 09:45 - Møteslutt

Dagens vertskapsbedrift er A/S Thor Dahl, som eier bygningsmassen Skagerak Int. School holder til i. Vi får besøk av Maja Adriaensen fra Angel Challenge. Maja har jobbet med det norske startup-økosystemet siden 2010, og var i 2015 med å opprette investorprogrammet Angel Challenge, som er kjørt over 20 ganger i syv byer i Norge og nå rulles ut i Sandefjord og Vestfold.

Dagens store spørsmål er imidlertid «hva hadde Sandefjord vært uten Jotun?". Pingvinlogoen pryder spillerdrakter og kulturarrangementer overalt, og bidrar til et fantastisk idretts- og kulturtilbud. På dette frokostmøtet vil konsernsjef Morten Fon dele noen tanker om hvorfor selskapet engasjerer seg så tungt lokalt, og hvorfor andre bedrifter, investorer og andre også bør støtte opp – om alt fra kultur og idrett til gründerbedrifter – og dermed bidra til positiv utvikling og vekst.

En internasjonal skole er for eksempel svært viktig for Jotun og andre internasjonale Sandefjords-bedrifter, og Fon vil spesielt nevne utfordringene skolen står overfor nå og hvordan enkeltpersoner og andre bedrifter kan bidra.

Påmelding innen 16. september kl. 12:00. 

Foreløpig deltakerliste finner du HER!
NB! Vi gjør oppmerksom på at ikke alle påmeldte vises i oversikten (noen har reservert seg mot dette), og derfor vil også antallet være noe lavere enn det som er reelt.

Velkommen!


Tilbake
Meld deg på arrangementet