Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte

Hvordan er utviklingen innen antall arbeidsledige og permitterte i næringslivet vårt? På dette frokostmøtet vil NAV Sandefjord gi oss ferske tall og refleksjoner om arbeidsmarkedet i denne krevende tiden.

Vel møtt til nok et fysisk frokostmøte for medlemmer i Sandefjord Næringsforening. Alle smittevernshensyn vil bli ivaretatt på en god måte, og det vil blant annet være et begrenset antall deltakere på dette arrangementet.

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
DATO: 29. september
TID: 08:00 - 09:15 (registrering fra 07:30)
HVOR: Scandic Park Sandefjord
VERTSKAP: NAV Sandefjord
SERVERING: Enkel frokost - møtet kjøres uten pause

Hvordan har Covid-19-pandemien påvirket arbeidsmarkedet i Sandefjord? Hvor mange står uten jobb og hvor mange er permittert? På dette frokostmøtet vil NAV Sandefjord gi oss ferske tall. Vi skal også høre hvordan NAV selv jobber – de har ansatt flere nye medarbeidere i høst og har blant annet opprettet egne «Korona-team» for å håndtere arbeidsmengden.

Vi kommer tilbake med mer informasjon om programmet.

Smittevernstiltak:
* Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, ber vi om at du holder deg hjemme
* Vi holder minst 1 meters avstand under arrangementet
* Det blir tilrettelagt for å opprettholde god håndhygiene, noe vi oppfordrer til under hele arrangementet

NB!
På grunn av smittevernsreglene, vil det ikke være pause underveis i arrangementet. Det vil også være et begrenset antall plasser. For at så mange som mulig av medlemsbedriftene våre skal få være med, er det satt en begrensning på 2 deltakere pr. bedrift.

Send en mail til post@sandefjordnaringsforening.no hvis du har spørsmål.


Tilbake
Meld deg på arrangementet