Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte

Vel møtt til frokostmøte for medlemmer i Sandefjord Næringsforening. Denne morgenen skal vi bli med på OneCall-profilen Øistein Eriksens spennende reise.

Det er usikre tider rundt oss, men vi i SNF er glade for å kunne invitere medlemmene våre til nok en fysisk samling. Alle smittevernshensyn vil bli ivaretatt på en god måte, og det vil blant annet være et begrenset antall deltakere på dette arrangementet.

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
DATO: 28. oktober
TID: 08:00 - 09:15 (registrering fra 07:30)
HVOR: Scandic Park Sandefjord
VERTSKAP: Release
SERVERING: Enkel frokost - møtet kjøres uten pause

Øistein Eriksen er en av de mest toneangivende profilene i den norske mobilbransjen de seneste årene. I 2020 har Eriksen engasjert seg i vår medlemsbedrift Release (tidligere Grønn Mobil) her i Sandefjord, og vi er glade for å få ham på scenen denne dagen. Eriksen vil fortelle om sin reise med OneCall, og dele sine tanker om mobilbransjen anno 2020. Release er også vår vertskapsbedrift på dette arrangementet.

Mer informasjon om programmet kommer.

Smittevernstiltak:
* Dersom du er forkjølet eller har andre sykdomssymptomer, ber vi om at du holder deg hjemme
* Vi holder minst 1 meters avstand under arrangementet
* Det blir tilrettelagt for å opprettholde god håndhygiene, noe vi oppfordrer til under hele arrangementet

NB!
På grunn av smittevernsreglene, vil det ikke være pause underveis i arrangementet. Det vil også være et begrenset antall plasser. For at så mange som mulig av medlemsbedriftene våre skal få være med, er det satt en begrensning på 2 deltakere pr. bedrift.

Send en mail til post@sandefjordnaringsforening.no hvis du har spørsmål.


Tilbake
Meld deg på arrangementet