Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Fagsamling om nye skatteregler

Går bonuspoengene etter flyturen til deg eller bedriften? På Gründeriet 10. april får du alt du trenger å vite om de nye skattereglene for naturalytelser.

Det er klart for årets første fagsamling for medlemmer i Sandefjord Næringsforening. Du fikk sikkert med deg medieoppstyret om fordeling av bonuspoeng tidligere i vinter, og temaet er nettopp de nye skattereglene for naturalytelser.

HVA: Fagsamling for medlemmer i Sandefjord Næringsforening
DATO: 10. april 2019
TID: Kl. 10:00 – 12:00
HVOR: Gründeriet (Dronningens gate 5-7, 3211 Sandefjord)
ANNET: Enkel lunsjservering etter faglig program

Dagens foredragsholder er Tormod Johansen, som til daglig er senior rådgiver i Azets. Johansen har lang erfaring som rådgiver og kursholder. Han er utdannet skatterevisor fra Skattedirektoratet, og jobbet blant annet over 14 år i Vismas juridiske avdeling – med ansvar for området lønn og skatt – før han startet i Azets i mars 2017.

Arrangementet er gratis for medarbeidere i Sandefjord Næringsforenings medlemsbedrifter. Påmelding innen tirsdag 9. april kl. 12:00.

Vel møtt!

 


Tilbake
Meld deg på arrangementet