Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Fagsamling om varsling

På denne samlingen skal vi lære om varsling. To dyktige fagpersoner vil diskutere rutiner, fallgruber og tommelfingerregler for hvordan dette betente temaet bør håndteres.

Her vil vi ta for oss hva slags rutiner som er lovpålagt, og hva som er riktig håndtering, kutyme / etikk, og hvor eller hva folk flest gjør feil ved behandling og oppfølging. Dere vil få presentert eksempler på ulike og konkrete saker.

DATO: 14. november
TID: 10:00 - 12:00 (avslutter med enkel lunsj)
STED: Gründeriet (inngang Dronningens gate 5-7)

Samlingen vil gjennomføres som en dialog med to svært dyktige kvinner. Kari Breirem er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo. Hun har 25 års arbeidserfaring fra departement, direktorat og kommune, og innførte varslerbegrepet i norsk offentlighet da hun varslet om Tønne-saken. Breirem har utgitt bøkene på BA-HR Bakke (2007) og Fremme rett og hindre urett - om korrupsjon, rettssikkerhet og varsling (2019). (Fotograf: Ingar Sørensen)

Den andre deltakeren vil være Siv Rajendram Eliassen. Hun har de siste årene skrevet manus til en rekke TV-serier og spillefilmer; deriblant «Varg Veum», «Frikjent» og «Utøya 22. juli». Rajendram er nå aktuell som manusforfatter til storsatsingen «Heksejakt», som skal slippes på nyåret. TV2 omtaler filmen som «en intens og aktuell fortelling om hvordan én enkelt varsling utløser et livsomveltende drama, som får konsekvenser helt opp til det øverste av norsk samfunnsliv». (Foto: TV2)

Vel møtt til en høyaktuell og interessant samling for medlemmene i SNF!


Tilbake
Meld deg på arrangementet