Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

e-handelsdagen 2019

Torsdag 7. november samler vi netthandelsbransjen i Vestfold for nettverksbygging og faglig påfyll; vel møtt til e-handelsdagen 2019!

Netthandelsbransjen står sterkt i Vestfold, og nå er vi i SNF med på en ny satsing. Konferansen «e-handelsdagen» arrangeres i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) og vår medlemsbedrift Gurusoft.

HVA: e-handelsdagen 2019
DAG: Torsdag 7. november
STED: USN, campus Bakkenteigen
TID: 08:30 - 12:00 (registrering og kaffe fra kl 08:00)

Temaet på halvdagskonferansen vil være «Bedre sammen», og innholdet kommer til å være svært relevant for alle som driver innen netthande. Her er noen av foredragsholderne som kommer:

* Professor Per Egil Pedersen og dr. Birgit Apenes Solem fra USN har fått midler fra Oslofjordfondet til utvikling av en digitaliseringsskole for varehandelen - dette vil skje i samarbeid med regionale kommuner, sentrumsforeninger, næringsforeninger, varehandelsvirksomheter og kunnskapsbedrifter i vår region. Prosjektet er tilknyttet en større satsing for å utvikle klyngemiljøet rundt netthandel og knytte dette tettere til fysisk varehandel.

* Kim Normann Andersen er professor ved Copenhagen Business School. Han forsker blant annet på implementering og konsekvenser av teknologi i både privat og offentlig sektor.

* Asle Fagerstrøm er professor ved Høyskolen Kristiania. Han underviser og forsker på temaet digital markedsføring; dette kan være alt fra distribusjonskanaler til plassering av annonsering i sosiale medier. Hans forskningsfelt er kundeadferd på den digitale markedsplassen – en svært sentral kunnskap for å kunne lykke med markedsføringsaktiviteter.

Ytterligere informasjon vil komme, men hold av datoen allerede i dag!


Tilbake
Meld deg på arrangementet