Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Meny

Medlemsprofilen

  • Tilbyr regelmessig renhold av dine lokaler. Gode rutiner for moderne renhold er en viktig bidragsyter for et godt arbeidsmiljø og riktig inneklima.

    Les mer
  • La Boutique er en familieeid bedrift i Sandefjord som tilbyr et spennende sortiment av utemøbler, belysning og fransk gourmet.

    Les mer
  • Rocky Road er forhandler av EVO elsykler.

    Les mer

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Gamle tradisjoner og nye vinnere på Atlantic

140 SNF-venner storkoste seg med mat, musikk og mingling på vårt julebord onsdag.

Mange mener at julebordet er årets hyggeligste arrangement i Sandefjord Næringsforening og det er ingen grunn til å prøve å være uenig i det; tradisjonsrikt, sosialt og underholdende er viktige stikkord, og denne gangen hadde hele 140 stykker meldt seg på.
Vi setter stor pris på den gode oppslutningen, og håper alle var enige i at dette var en ordentlig trivelig kveld.

Bilder finner dere på vår Facebook-side – HER – de er tatt av Petter Holskjær. Takk, Petter!

Som vanlig ga Atlantic Selskapslokaler en super ramme for kvelden.
Feststemte og pyntede næringslivsaktører kunne først glede seg over aperitiff og musikk. Camilla S. Wold og hennes band spilte vakkert og løftet stemningen fra start.
Vi fortsatte med bordtrekning og gode velkomstord fra vår daglige leder Marit Sagen Gogstad. Her fikk vi blant annet inkludert en stor takk til Helene Berg Allum – for meget god hjelp ved vår nylige strategisamling – og ikke minst en markering av medlemsbedrift nr. 400, ECE Holding ved Elisabeth Funnemark.

Så fulgte to serveringer med deilig julemat – ribbetallerken med alt – og egnet drikke.
Mellom hovedrett og dessert var det klart for en ny tradisjon. Roar Kaupang har nylig gått av som styremedlem i SNF etter lang og tro tjeneste, men han har ingen planer om å bli borte. Litt oppmerksomhet er aldri feil, og vi er veldig glade for at Roar har sagt ja til å beholde ansvaret for premieutdelingen. For et enormt engasjement og gnistrende gjennomføring!
Her har du utviklet en spisskompetanse, Roar!
Bankkollega Camilla S. Wold var ”Tause Birgitte” da følgende fire vinnere ble ropt og applaudert frem:
* Årets nykommer: Rune Allerød i Q4 Næringsmegling.
* Årets deltaker: Arnt Christensen i Marco Forvaltning.
* Årets bidragsyter: Eiril Roberg, BK Grafisk.
* Årets ambassadør: Øystein Seim, Seim Maskin.
Takk til alle for strålende innsats og god hjelp gjennom året som snart har gått:-)

Etter en skummelt god karamellpudding, var det en glede å høre nabo og hotelldirektør Kari-Ann Norén fra Atlantic holde en inspirerende og god takk for maten-tale. Mat og stab ble gjort behørig og fortjent stas på, før det bar ut i baren for dem som ønsket det.
Alt i alt en ordentlig bra kveld med super mat, fine folk og god stemning!
Avslutningsvis sender vi nok en takk til Petter Holskjær, som tar med seg kameraet på fest og gir oss glimrende bilder. Det er ikke uten grunn han selv var blant prisvinnerne på julebordet i fjor!
Vi sier tusen takk til alle dere andre som var med på å gjøre kvelden så vellykket, og benytter anledningen til å ønske alle en god førjulstid videre:-)

Store hilsner fra Marit og Henrik

Tilbake

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer

Medlemstilbud

Bedriftidretten i Vestfold

Bedriftidretten i Vestfold

Les mer
Medlemstilbud på forsikringsløsning

Medlemstilbud på forsikringsløsning

Les mer
Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Tilbud på trykktesting fra Termoenergi

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no