Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Hyggelig gjensyn på Skagerak

80 SNF-medlemmer med korrekt avstand fikk servert frokostposer, gode samtaler og interessante foredrag da vi endelig kunne samle troppene til frokostmøte igjen.

Sandefjord / 15. september 2020

Fysiske samlinger er mer krevende enn normalt i disse tider, men i dag kunne vi endelig ønske velkommen til frokostmøte igjen. Taket var satt til 80 deltakere, annenhvert sete i auditoriet var låst av og alle smittevernstiltak ble fulgt til punkt og prikke. Her var det anti-bac overalt og korrekt avstand som gjaldt. 

Daglig leder Ingebjørg Tollnes ønsket velkommen, og gikk blant annet gjennom det rikholdige SNF-programmet. Markedsansvarlig Henrik Sandvik presenterte Tenk stort-prisen 2020. Bærekraft er årets tema; klikk HER for å lese mer og nominere din favoritt. 

Seniorrådgiver Hans Marius Tessem fra NorSIS (Norsk senter for informasjonssikkerhet) snakket om hvordan bedrifter kan beskytte seg mot datakriminalitet. Presentasjonen hans kan du se HER. Ønsker du å sikre virksomheten din digitalt og ta opplæringspakken NorSIS tilbyr gratis for små og mellomstore bedrifter? Følg DENNE LINKEN.

Vår hovedforedragsholder i dag var First House-partner og medie-ringreven Håkon Borud. Han kom til oss med foredraget «Hei, det er fra VG...», og viste forsamlingen en rekke interessante refleksjoner rundt god og dårlig kommunikasjon når krisen først har inntruffet. Du finner presentasjonen til Håkon HER.

Takk til alle som deltok - det var hyggelig å se dere igjen! Takk også til Skagerak International School for at dere åpnet dørene for oss, og takk til Cafe Vintage for frokostposer og kaffe :-) Høy aktivitet i SNF nå; neste frokostmøte er allerede 29. september. Hold deg oppdatert på kalenderen vår HER


Tilbake

Medlemstilbud