Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Henger du med i svingene?

Kommunikasjon er ikke hva det var. Lynraske og høyteknologiske «kids» begynner straks å jobbe i en bedrift nær deg.

Snap er full av oldemor.
Rune er kul.
Infotainment og influencers.
Milennials og Generasjon Z.
Det haglet med friske og nymotens fraser på frokostmøtet vårt på Park i dag.
Hele 230 SNF-ere hadde meldt seg på det som ble en meget hyggelig og nyttig samling, og vi setter stor pris på den gode oppslutningen og de positive tilbakemeldingene.

 

Dagens vertskap var Apro Tele og Data, og Ronny Røsand presenterte mobil- og teknologibedriften som har gjort det sterkt i ulike kåringer i flere år.
Ronnys presentasjon finner du for øvrig HER.
Apro skaffet også dagens hovedforedragsholder; forretningsutvikler Erling Teig fra Apple. Selskapet har en policy om ikke å offentliggjøre bilder og/eller presentasjoner, men kort fortalt snakket Teig om bruk av Apple-produkter i arbeidshverdagen.

Dagens høydepunkt for mange var nok Elise Lamda Omsland. Hun jobber til daglig som kommunikasjonsrådgiver hos Færd i Tønsberg, og er kunnskapsrik, morsom og tydelig på scenen.
Elise snakker om emojis, sosiale medier, kanaler, strategier og tankesett. Om at alt går fort, og at morgendagens ledere og ansatte ikke tenker på samme måte som oss «gamliser».
De unge kommuniserer kort og konsist, de er mediekonsumenter og kommunikatører, de bruker 3-4 timer dagen på Youtube og de tar inn store mengder med informasjon.

Disse fremadstormende menneskene begynner straks å jobbe i en bedrift nær deg, så her gjelder det å henge med i svingene.
Elises presentasjon kan du for øvrig ta en titt på HER!
Noen stikkord her også; godt innhold går aldri av moten, vær nøye på hvilke emojis du bruker, by på deg selv og husk Elises 4 F-er: Festlig, Faglig, Fargerik og Feelgood.
Er du innom alle disse elementene, stiller du mye sterkere i kampen om oppmerksomheten og fremtidens kloke, lynraske og høyteknologiske hoder.

God dag videre fra Mona, Marit og Henrik


Tilbake

Medlemstilbud