Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

God stemning i teltet!

Morsom underholdning, bra mat og interessante innlegg gjorde susen på vårt frokostmøte i Fon-teltet i dag morges.

Cirka 170 SNF-ere tok turen til Fon-teltet i Badeparken og vårt siste frokostmøte før sommerferien i dag 13. juni. Takk til vertskapet Teltet AS og Carl C. Fon AS – både for god servering og sporty opptreden på scenen!
Klima, kollektivtrafikk og byutvkling sto på menyen i dag, men først fikk vi et åpningsnummer med artistene og musikerne som skal underholde i teltet i sommer.
Både Teltet AS og Carl C Fon AS presenterte seg selv, før Marit fortalte om våre aktiviteter siden sist.

Deretter presenterte Gründeriet-beboer og web-designer Katrine sitt selskap Moloko. Du kan se presentasjonen hennes ved å klikke på linken HER.
Ordet gikk så til markedssjef Annichen Sjøblom fra Pilot Flight Academy. Pilotskolen vokser kraftig, og vi lot SNF-bedriften fortelle om den kraftig voksende student- og instruktørgruppen på Torp; her er det mange potensielle kunder! Presentasjonen om Pilot ser du HER.
Siste innslag før pausen var med Olav Risholt fra Bypakke Grenland, som fortalte om prosessene, samarbeidet, planene og resultatene de har fått til der ift. sentrumsutvikling, satsing på sykkel- og kollektivreisende osv. Presentasjonen til Olav finner du HER.

Etter pausen kom nok et innslag fra «beboerne» i teltet; denne gangen var det Kardemommetinget som sto for tur, og politikere av alle former og farger fikk passet påskrevet og vel så det… Morsomt!
Til slutt var det klart for Arild Hermstad fra Miljøpartiet de grønne.
Han er nyvalgt nasjonal talsperson for partiet, og tok toget fra Oslo til Sandefjord for å dele partiets tanker om bil- vs. sykkel- og kollektivbruk, sentrumsutvikling, gode byer å bo i, klima og infrastruktur. Interessant! Du kan se presentasjonen hans HER.

Takk igjen til vertskapet for opplegg, servering og premier. Vi håper også at alle får glede av magasinet Prospekt Sandefjord, som lå i goodie bag-en på stolene. Dere som ikke var til stede, kan for øvrig lese den digitale versjonen av magasinet HER.

Neste frokostmøte er på Torp Konferansesenter 23. august – da er det den luftige trioen KLM, Widerøe og Torp Sandefjord lufthavn som er vertskap og Google kommer på besøk. Det blir spennende!

God onsdag videre ønskes fra Mona, Marit og Henrik :-)


Tilbake

Medlemstilbud