Endelig frokostmøte igjen!

100 sommerblide SNF-ere var med da vi endelig kunne samle medlemmene våre til fysisk frokostmøte.

SANDEFJORD / 25. JUNI 2020

Etter godt og vel tre måneder med webinarer på Teams, er det endelig mulig å samle mange mennesker igjen. Gjensynsgleden var stor og stemningen på topp da vi tok i mot 100 SNF-medlemmer til frokostmøte på Scandic Park Sandefjord i dag. Smittevernsreglene ble fulgt på en god måte, og vi er glade for å kunne gå i bresjen når det gjelder å ha fysiske arrangementer igjen.

* Presentasjonen til daglig leder Ingebjørg Tollnes i SNF ligger tilgjengelig HER.
* HER finner du foilene Henrik Sandvik viste om Tenk stort, tenk Sandefjord.
* Se presentasjonen til daglig leder Benedicte Eian Iversen på Gründeriet HER.
* Stor takk til dagens vertskap Grans Bryggeri - du kan se foilene til sjefen sjøl Morten Gran HER.

Dagens hovedforedragsholder var generalsekretær Dag Terje Solvang i Den Norske Turistforening. Vi skal alle på Norges-ferie i sommer, og takk til Dag Terje for det høyaktuelle og inspirerende foredraget «Fra gentlemannsklubb til folkebevegelse». Presentasjonen hans finner du HER.

Neste samling for SNF-medlemmer er «Back to work» i Kurbadhagen 19. august og deretter blir det dobbelt frokostmøte hos Jotun 25. august. Du holder deg oppdatert om kalenderen vår ved å klikke HER

Takk for i dag!

Mona, Benedicte, Ingebjørg og Henrik :-)

Medlemstilbud