Endelig ferdig med fjoråret

Gårsdagens generalforsamling inneholdt som vanlig oppsummering av fjoråret og usedvanlig hyggelig middag.

75 medlemmer deltok på vår generalforsamling på Scandic Park Sandefjord onsdag. Generalforsamlingen er alltid et av de hyggeligste SNF-arrangementene gjennom året, og denne utgaven var intet unntak.
Styreleder Morten Gran styrte den formelle delen, og daglig leder Marit Sagen Gogstad tok oss gjennom årsberetningen. Styremedlem Birgitte Feen presenterte regnskapet, mens valgkomiteens leder Anne Gro Mayca viste innstillingen til kommende periodes styresammensetning.
Birgitte Feen og Frode Løvmo går nå ut av styret etter sine perioder med svært god innsats – tusen takk nok en gang – mens Marthe Bjørnstad og Pia Bjørntvedt Wøllo trer inn som nye styremedlemmer.
Det var hverken innvendinger eller innkommende forslag, så forsamlingen gikk sultne og fornøyde videre til aperitiff og mingling.

Det er noen tradisjoner man bare ikke endrer på, og menyen på generalforsamlingen er en av disse. Torsk og Sandefjords-smør sto naturligvis på menyen, og det smakte som alltid utmerket.
Det var vårruller til forrett og sjokoladekake til dessert, og noen forholdsvis kloke ord ble det også; Marit ønsket velkommen til bords og delte ut blomster til de avtroppende styremedlemmene, Morten holdt tale under middagen og markedsansvarlig Henrik Sandvik takket for maten.
Mellom innslagene og munnfullene summet det godt ved bordene, og det var stor stas med det musikalske innslaget. The Cunninghams består av dyktige musikere – flere av dem SNF-medlemmer – og bandet fikk fortjent nok rungende applaus fra salen.
Etter middagen gikk turen videre til hotellbaren, og det var utrolig hyggelig at så mange holdt ut med oss i enda noen timer til.

Saksdokumentene kan du lese i sin helhet her:

Årsberetning

Revisors beretning