Dette vet vi om krisepakkene

Tre eksperter fra PwC orienterte om myndighetenes krisepakker på vårt webinar 31. mars. Opptak av webinaret er tilgjengelig her.

Korona-krisen skaper store utfordringer for mange bedrifter. Myndighetene ser behovet for å trå til, og lanserer nå kontantstøtteordninger for dem som er hardest rammet, samt avgiftsutsettelser og andre tiltak.

På vårt webinar 31. mars diskuterte Lene Sakariassen, Henrik Smeby og Erik Stenvik Granly fra PwC noen av konsekvensene og detaljene ved disse ordningene. Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se opptaket HER. Du kan også se Powerpoint-presentasjonen til PwC-ekspertene ved å klikke på DENNE LINKEN.

Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer 2-3 webinar i uken i denne perioden. Du holder deg oppdatert om programmet ved å klikke HER. Våre foregående webinarer finner du samlet på ett sted HER.

Medlemstilbud