Godt nytt år!

SNF-staben har børstet støvet av juleribbe og fyrverkeri. Vi har mye å glede oss over – både fra året som gikk og det som såvidt har startet!

Først og fremst godt nytt år til alle våre medlemmer! Vi håper alle har koblet av og fått en god dose med ferie, familie og julestemning, og at dere er klare for nok et spennende år som engasjerte og aktive deltakere i Sandefjord Næringsforening :-)

Her på Gründeriet er vi straks ferdige med årets to første arbeidsdager. Vi har rukket å spole litt tilbake, og er veldig fornøyde med de to siste arrangementene i 2019; både julefrokosten på Park og «Hjem til jul» på dHub var meget vellykket!

Det var stor stas å utrope NTS Bygg som vinner av Tenk stort-prisen; gratulerer nok en gang! Og tenk at 150 deltakere prioriterte jobbarrangementet vårt siste fredag før jul. Vi håper både jobbsøkerne og bedriftene våre får konkret utbytte av deltakelsen - lykke til!

Derfor var det ekstra behagelig å ta en god porsjon julefri, før jobbåret 2020 traff oss brått torsdag morgen med en rekke arbeidsoppgaver som lå og ventet. Ingen kjære mor, her i gården!

Fem nye SNF-medlemmer har vi fått disse to dagene; velkommen til dere alle sammen! Vi kan informere både gamle og nye at vi har mye spennende på blokka de kommende ukene.

Allerede 9. januar kickstarter vi 2020 med fagsamling om digitalisering på Komplett Arena. Dette temaet har mange av dere etterlyst, og vi får besøk av Vipps og Telenor. Info og påmelding ligger HER.

16. januar er det igjen klart for storfrokostmøte på Hjertnes. Sammen med Sandefjord kommune har vi satt opp et spennende program. Målet er å tenke enda større enn før - og se etter nye muligheter. Selveste næringsministeren kommer og det bør du også gjøre! Info og påmelding finner du HER.

Ellers er det selvfølgelig veldig spennende at vi snart får ny daglig leder. Ifølge vår styreleder går rekrutteringsprosessen sin gang, og vi håper vi har spennende nyheter til dere om kun kort tid!

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har lyst til å snakke med noen av oss, uansett hva det måtte være. Vi bidrar gjerne hvis vi kan! Og husk; det er i møte med andre at de gode ideene kommer!

God helg fra Mona, Benedicte, Marit og Henrik :-)