Sommerfest

Næringslivet skal igjen samles til sommerfest. 6. juni venter vi 400 feststemte vestfoldinger i Fon-teltet i Sandefjord. Hva venter du på?

Næringsforeningene og NHO i Vestfold går igjen sammen om å by opp til sommerfest for næringslivet; en uformell og sosial helaften rett før ferien. Det blir mat, drikke, mingling og underholdning – og topp stemning!

HVA: Sommerfest for næringslivet i Vestfold
NÅR: Torsdag 6. juni fra kl. 18:00
HVOR: Fon-teltet i Badeparken, Sandefjord
TRANSPORT: Buss (nærmere info kommer)
PRIS: 750,- (inkl. mat, drikke og transport)
HUSK: VISA- og visittkort + godt humør

De foregående årene har rundt 400 deltakere vært med på sommerfesten, og nå er det Sandefjord som inviterer. Mer informasjon kommer; enn så lenge ber vi dere holde av datoen – og begynne å glede dere!

Klikk HER for bindende påmelding innen mandag 3. juni (påmelding gjøres via Tønsberg Næringsforening sine hjemmesider).

Vi gleder oss til å se deg!