Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Frokostmøte

Vårt siste frokostmøte før ferien er på Park hotell 13. juni. Bli med på en hyggelig samling med interessant finansforedrag og sommerblide SNF-ere!

Halvveis ut i juni måned inviterer vi medlemmene våre til årets sjette frokostmøte. For første gang i år skal vi samles på Scandic Park Sandefjord, og vi gleder oss til en hyggelig og interessant samling få uker før de fleste av oss tar en - forhåpentligvis - velfortjent sommerferie!

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
HVOR: Scandic Park Sandefjord
DATO: 13. juni
TID: Kl. 07:30 – 10:00

Tenden Advokatfirma er vertskapsbedrift denne dagen, og vi er i ferd med å få på plass et spennende program. Detaljene kommer vi nærmere tilbake til, men det som er sikkert er at dagens hovedforedragsholder vil være en av toppene i finansfirmaet ABG Sundal Collier fra Oslo. I tillegg vil vi blant annet by på et kulturelt innslag og andre innlegg - dette bør du få med deg!

Har du spørsmål, kan du sende en mail til: mona@sandefjordnaringsforening.no


Tilbake
Meld deg på arrangementet