Frokostmøte

Vårt siste frokostmøte før ferien er på Park hotell 13. juni. Bli med på en hyggelig samling med interessant finansforedrag og sommerblide SNF-ere!

Halvveis ut i juni måned inviterer vi medlemmene våre til årets sjette frokostmøte. For første gang i år skal vi samles på Scandic Park Sandefjord, og vi gleder oss til en hyggelig og interessant samling få uker før de fleste av oss tar en - forhåpentligvis - velfortjent sommerferie!

HVA: Frokostmøte for medlemmer i SNF
HVOR: Scandic Park Sandefjord
DATO: 13. juni
TID: Kl. 07:30 – 10:00

Tenden Advokatfirma er vertskapsbedrift denne dagen, og vi er i ferd med å få på plass et spennende program. Detaljene kommer vi nærmere tilbake til, men det som er sikkert er at dagens hovedforedragsholder vil være en av toppene i finansfirmaet ABG Sundal Collier fra Oslo. I tillegg vil vi blant annet by på et kulturelt innslag og andre innlegg - dette bør du få med deg!

Har du spørsmål, kan du sende en mail til: mona@sandefjordnaringsforening.no

Meld deg på arrangementet