Årets påskelektyre

Halve Norge er visstnok på påskeferie, så denne er til alle som ikke har sjekket postkassen hjemme i det siste; web-versjonen av det nye magasinet vårt!

Sandefjord / 18. april 2019

To ganger i året gir vi i Sandefjord Næringsforening ut et magasin. Navnet er iSandefjord, og det redaksjonelle innholdet er om mennesker, bedrifter, prosjekter og andre begivenheter i det lokale næringslivet. For en liten administrasjon (og redaksjon!) er det mye arbeid med et slikt magasin, og det er derfor veldig gøy å vise det fram!

Papirutgaven havnet i alle postkasser i Sandefjord kommune (32.000 eksemplarer) onsdag 17. april, men med tanke på hvor mange som ikke befinner seg hjemme i påsken - ved å klikke på DENNE LINKEN finner du PDF-versjonen av magasinet.

God lesing, god fornøyelse og god påske - måtte vi alle få enda flere deilige dager i solveggen :-)

Medlemstilbud