Storfrokostmøte i Hjertnes

Storfrokostmøte i Hjertnes

02.01.2023

Vi starter 2023 med storfrokostmøte i Hjertnes den 11. januar og vi gleder oss til å se vårt lokale næringsliv. Fra scenen får du blant annet høre partileder i Høyre Erna Solberg, sjefanalytiker i Nordea Thina Saltvedt og leder for renter og global allokering i Storebrand Olav Chen.

Møte er åpent for alle og det er gratis å delta. Frokost og mingling fra 07.15. Faglig del starter kl 08.00.

Program:

Møteledere er Anne Grethe Bakken, Sandefjord kommune og Ingebjørg Tollnes, Sandefjord Næringsforening.

Du får høre:

Erna Solberg er Høyres partileder. Hun var Norges statsminister fra 2013 til 2021. Erna har vært innvalgt på Stortinget siden 1989 og er parlamentarisk leder for Høyres stortingsgruppe. Hun er representant for Hordaland og medlem av Utenriks- og forsvarskomiteen.

Thina Saltvedt er sjefanalytiker i bærekraftig finans i Nordea, og styremedlem i miljøorganisasjonen ZERO. Hun har en Doctor of Philosophy (Ph.D) grad i Economics fra University of Manchester Institute of Science and Technology (UMIST), Storbritannia.

Olav Chen er sosialøkonom, porteføljeforvalter, og medieprofilert markedskommentator. Chen er leder for renter og global allokering i Storebrand Kapitalforvaltning. Han er utdannet fra MSc in Economics ved London School of Economics og cand.oecon. ved Universitetet i Oslo. 

Bjørn Ingar Frivold er 22 år og fra Stokke. Han er halvt norsk, halvt italiensk. Han har bakgrunn fra musikklinjen på SVGS med gitar og sang som hovedinstrument. Bjørn Ingar har sunget og drevet med teater siden han var liten, og i dag studerer han skuespill for andre året på Westerdals i Oslo.

Velkommen!

Påmeldingsfristen har gått ut og link for påmelding er derfor tatt vekk!
Send en mail til mona@sandefjordnaringsforening.no dersom du har noen spørsmål. 

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter