Kulturarv og utvikling i Sandefjord

Foto: Heidi Marie Gøperød

Kulturarv og utvikling i Sandefjord

03.02.2024

Den 15. februar inviterer Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening til planforum. Denne gangen skal det handle om hvordan vi kan bevare «sjela» til Sandefjord med ny og gammel bebyggelse side og side. Fortetting er bærekraftig og bidrar til mer liv i sentrum. På samme tid må vi ta vare på verdifulle kulturmiljøer.

Sandefjord Planforum er et tilbud til eiendomsutviklere, plankonsulenter, eiendomsmeglere, interesseorganisasjoner innen by- og stedsutvikling og andre som har sitt daglige virke innen samfunnsutvikling. Du finner mer informasjon HER.

Program:
Registrering, kaffe og mingling fra kl 08.00. Faglig program starter kl 08.15.

Du får blant annet høre:

Jan Hansen i Inter Eiendom er utdannet eiendomsmegler. Jobbet som megler, og leder for eiendomsmeglingen. Begynte egen virksomhet i 1996. Er majoritetseier, styreleder og daglig leder i Inter Eiendom.

Kathrine Eikrem er ansatt som rådgiver ved Kulturarv i Vestfold fylkeskommune. Kulturarv jobber med kulturminner og kulturmiljøer i plan- og byggesaker, men følger også opp ulike saker etter kulturminneloven som regional kulturmiljømyndighet.

Steinar Hvitstein flyttet i 2011 til Nybyen i Sandefjord. Han eier selskapet Nytbyen og utvikler gamle eiendommer som Bakgården, Villa Kultura og Rukla i Sandefjord. Etter en brann i 2017 har selskapet bygget nytt i en stil tilpasset den gamle bebyggelsen i området.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt. 


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter