Marketingboost: Videoproduksjon - strategi, tips og AI-verktøy

Marketingboost: Videoproduksjon - strategi, tips og AI-verktøy

15.09.2023

Kom i gang med video og lær hvordan du kan benytte AI i dine videoprosjekter! 27. september inviterer vi til nytt Marketingboostmøte, og denne gangen er videoproduksjon tema.  

Video er et kraftig verktøy for effektiv og engasjerende kommunikasjon. Video er en fleksibel måte å produsere innhold på, som lett kan deles i mange ulike kanaler. Med dagens digitale hjelpemidler blir videoproduksjon stadig mer tilgjengelig, men hvor begynner man? Marketingboost er møter som tar for seg relevante temaer innen kommunikasjon og markedsføring. På denne samlingen er målet å gi deg en forståelse av de mulighetene som finnes, samt konkrete tips om hvordan du selv kan benytte forskjellige AI-verktøy for å effektivisere din egen videoproduksjon.

Siwa Vetvik-Ellefsen og Susanna Berg fra videobyrået Splæsh skal dele av sin kunnskap denne morgenen. De vil presentere en enkel metode for å utforme en videostrategi som vil forsterke din merkevare gjennom hele kundereisen, og gi deg innsikt og eksempler i bruken av AI-verktøy. 
Siwa, strategisk rådgiver & videoprodusent, har jobbet med videostrategi, manusutvikling og postproduksjon for merkevarebygging siden 2008 med alt fra start-ups i det private til store nasjonale konsern og offentlig sektor. Susanna, strategisk rådgiver, har 10 års erfaring innen utvikling av strategi, konsept og digital rådgivning i reklamebransjen for bla. REMA 1000, ARK og Jernia.

Dørene åpner for morgenkaffe og bakst 07:30, faglig del starter 08:00. Velkommen!

Adresse: Kaféen på Hvalfangstmuseet (toppetasjen), Museumsgaten 39

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.
Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


 

 


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter