Marketingboost: Annonser som funker og landingssider som gir  leads

Marketingboost: Annonser som funker og landingssider som gir leads

17.09.2022

Optimaliserer din bedrift bruken av SoMe som annonseringskanal? 23. september inviterer vi igjen til Marketingboost møte, og denne gangen er temaet "Hvordan lage annonser som funker og landingssider som gir deg leads?"

Dine kunder finnes garantert på sosiale medier, og sosiale medier gir muligheter for svært treffsikker annonsering. Men hvordan lager du annonser som treffer dem, og landingssider som gir deg leads? I dette Marketingboost møtet vil du få innsikt om de sosiale kanalene og hvordan annonsene våre blir påvirket av at cookier fases ut. 

Sebastian Lech, leder digital markedsføring i Allegro kommunikasjon, er utdannet ved BI innen varehandelsledelse og har lang og bred erfaring innen markedsføringsfaget med blant annet sponsing, performance, medieplanlegging og Inbound marketing for store og små bedrifter i Norge siden 2008. 

Dørene åpner for morgenkaffe og bakst 07:30, faglig del starter 08:00. Velkommen!

Adresse: dhub - Rådhusgata 15

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter