Mangfold, mot og muligheter!

Mangfold, mot og muligheter!

24.04.2024

Gjør deg klar den 8. mai til en morgenbuffet av inspirasjon, erfaringsutveksling og handlingsorientert innsikt om inkluderende ledelse. På årets mangfoldfrokost setter vi fokus på å utvikle nødvendig kompetanse for å utløse potensialet i mangfold på arbeidsplassen. Arrangementet er gratis for deltakere fra offentlig og privat næringsliv.

Program:
Registrering, servering av deilig frokost fra Matbørsen, musikk og mingling fra kl 07.15. Faglig program starter kl. 08.00.

Sammen kan vi forme et næringsliv der mangfoldet ikke bare anerkjennes, men også verdsettes som en avgjørende ressurs. 

Du får høre:

Bård Fyhn er Norges ledende ekspert innen psykologisk trygghet og hvordan denne nøkkelkompetansen er avgjørende for at mangfoldet skal blomstre i organisasjonen. Han har doktorgrad i psykologisk trygghet i team fra NHH Norges Handelshøyskole, der han nå jobber som universitetslektor og programleder ved NHH Executive. Bård er utdannet ved Sjøkrigsskolen og har erfaring fra operativ tjeneste og lederutvikling i Forsvaret. Bård er en aktiv foredragsholder innen team og ledelse. Han brenner for å gjøre forskning tilgjengelig og praktisk.

Noman Mubashir er norsk, pakistansk, muslim og homofil. Han skal dele sin unike reise og erfaringer, og snakke om hvordan mangfoldet kan være en ressurs for personlig og profesjonell vekst. Han er journalist, programleder, samfunnsdebattant og forfatter fra Lørenskog. Han ble Norges første nyhetsanker med utenlandsk bakgrunn i Østlandssendingen. Mubashir mottok Seerprisen fra Riksmålsforbundet i 2008.

Nancy Lystad Herz er en norsk-libanesisk sosiolog, forfatter og foredragsholder. Hun har bakgrunn fra sivilsamfunnssektoren, og har tidligere vært statssekretær i Arbeids- og inkluderingsdepartementet. Hun har skrevet bøkene "Skamløs" og "Skal du ikke gifte deg snart?", og arbeider nå med en ny bok om hvordan arbeide for økt mangfold. 

**

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Vertskap:


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter