Mangfold som konkurransekraft!

Mangfold som konkurransekraft!

15.05.2022

Vil du være en attraktiv arbeidsplass? Trenger du innsikt i koblingen mellom mangfold og verdiskaping? Da er møtet 24. mai noe for deg. Verdien av mangfold i form av ulik erfaring, kunnskap og bakgrunn blir hyppig løftet frem som avgjørende for innovasjon og bærekraftig verdiskaping. Samtidig ser vi at fremtidens kandidater i større grad ønsker å jobbe i en bedrift som har fokus på å skape en inkluderende og mangfoldig kultur, og som er opptatt av å ta i bruk deres kompetanse.

Arrangementet er gratis for deltakere fra offentlig og privat næringsliv. 

Program:

Registrering, servering (kyllingsuppe med smaken av Thailand), kaffe, kulturelt innslag og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Pause med servering av digg biffburger med coleslaw og ost 

Møteledere er Faten Lubani og Elin Sørensen i Globale Sandefjord.

Du får høre:

Jon Rogstad er sosiolog og forsker på NOVA/ OsloMet. Gjennom mange år har han forsket på mangfold og rekrutteringsprosesser i arbeidslivet. Han har særlig sett på arbeidsgiveres praksis og metoder de bruker i vurdering av formell og uformell kompetanse. 

Hege Nilsen er daglig leder i Stormberg. En verdidrevet bedrift som setter inkludering og mangfold i fokus. Hun har over 13 års erfaring fra netthandel, merkevare, kommunikasjon og er sertifisert mangfoldsleder. 

Svein Greger har arbeidet i over 20 år med inkludering. Med erfaring fra kulturinstitusjoner, offentlig sektor og privat næringsliv, har han erfart den store kraften som ligger i mangfold og inkludering.

Mette Bugge er født og oppvokst i Sandefjord. Journalist i Aftenposten i 44 år. Nå frilanser, foredragsholder og forfatter. Ga i fjor ut boken Senior. Veien til et langt og lykkelig arbeidsliv. Kåret til Årets seniorprofil i Norge i 2016.

Kari-Ann Noren er en tydelig, engasjert og resultatorientert General Manager som benytter posisjonen sin til å fremme mangfold og inkludering. Den menneskelige faktoren er avgjørende for å lykkes, for oss er det derfor en "no-brainer" å utvikle organisasjonen vår med mangfold som en av grunnpilarene.»

Sumeet Singh Patpatia har lang fartstid fra arbeid med teknologi, innovasjon og digitalisering iblant annet Ramboll Group og Telenor. Patpatia har etablert og ledet organisasjonen Unge Sikher og det årlige arrangementet «Den norske turbandagen». Han sitter i styret til Impact Norway, er rådsmedlem i Samarbeidsrådet for tros og livssynssamfunn og er varamedlem i Rådet for flerkulturelle minoriteter i Oslo, utnevnt av Oslo Byråd.

Adressen til Hjertnes kulturhus: Sandefjordsveien 3, 3202 Sandefjord

Nårmeste parkering er Strandpromenaden og på Tivolitomta


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter