Lynrask levering - effektiv logistikk!

Foto: Morten Rakke

Lynrask levering - effektiv logistikk!

19.05.2023

Den 1. juni åpner Nordens største netthandelsaktør, Komplett, dørene for oss. Du får høre om smart logistikk og det blir omvisning på et av Europas mest effektive lager. Få ledige plasser - max. to deltakere pr. bedrift.

Netthandelen i Norge startet i Sandefjord og med Komplett. De er bransjeledende, og nesten ingen andre i Europa har klart å oppnå samme grad av automatisering med Autostore. Resultatene taler for seg selv. Det tar kort tid fra ordren blir lagt i nettbutikken til den er ferdig pakket og på vei ut til kunde.

Program:
Oppmøte og registering i resepsjonen til Komplett (hovedinngang) kl 08.00 (viktig å være presis).

Parkering:
Parkering kan gjøres på forsiden av Torp-IT.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din.

Tilbake Lyst til å bli medlem?