Julefrokostmøte - AVLYST

Julefrokostmøte - AVLYST

14.11.2021

Vi var optimistiske, og håpet i det lengste at vi kunne gjennomføre vår tradisjonsrike julefrokost 10. desember med gode tilpassinger. Nå har det kommet nye smittevernstiltak som skal bidra til at vi får smitten ned, og sentralt i det er å redusere antall nærkontakter. Vi må derfor avlyse julefrokosten til fredag. Det blir webinar om rikets tilstand kl 08:15, se eget arrangement. 

Program:
Registrering og julefrokost fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Tenk stort-prisen 2021
PwC og Sandefjord Næringsforening skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg spesielt positivt. Kommunen har et rikholdig, privat næringsliv, og årets tema er mangfold. Les mer om kriteriene HER

Årets jury er:

Om:

Morten Bast Ness har 23 års erfaring fra revisjon og rådgivning. Han er leder for PwC i BVT-regionen, og sitter i nasjonal ledergruppe i Assurance, med spesielt ansvar for utvikling av nye tjenester. Morten har et brennende engasjement for nærings- og samfunnsutvikling og er opptatt av at bedriftene tilpasser seg morgendagens behov, muligheter og utfordringer.  Hvordan har det lokale næringslivet utviklet seg under pandemien og hva bør vi rette fokus på fremover, er noen av spørsmålene han vil se nærmere på.

Vilde Rebekka Aasen, Tjenestedesigner Origo, Oslo kommune 

Lorena Carthy-Wilmot (29) er utdannet digital etterforsker og jobber i FTS i PwC Gransking & Compliance i Oslo. Hun er initiativtaker/co-chair i Shine Norge, et nasjonalt nettverk for LHBTQ+-medarbeidere og allierte i PwC, og en del av det globale Shine-nettverket. Lorena kommer opprinnelig fra Peru og har bodd i Norge de siste 5 årene, hun er i tillegg døv.

Terje Tønnessen er direktør i NAV Vestfold og Telemark. Han er lærerutdanna, har arbeidet i skole, It-bransjen og fra 1994, vært leder i Aetat og Nav. Har ledet fylkene Aust-Agder, Oslo, Vestfold og mest i Telemark. Har også hatt posisjoner i Arbeidsdirektoratet som assisterende arbeidsdirektør og Markedsdirektør. I perioden fra 1994 har mangfold og inkludering/integrering vært et vesentlig del av oppdraget.

Kristine Abrahamsen (33) fra Sandefjord og HR-leder hos Matbørsen. Hun leder strategisk HR-arbeid gjennom å drive utvikling av mangfold, kompetanse, menneskelig ressurser, organisasjon og ledere. Hun kan vise til flere års erfaring med forankring av mangfold i organisasjon og utøve mangfoldledelse.

**

Smittevern:

Sett i lys av dagens smittesituasjon, ønsker vi å tilpasse arrangementet slik at det kan gjennomføres på en god måte for alle. Registreringen åpner kl 07.30 og det er fint om du går derfra direkte til Bankettsalen hvor frokost og kaffe serveres ved bordet. Det legges opp til god avstand , og vi oppfordrer deg til å bli sittende ved bordet i pausen for å begrense antall nærkontakter.

Er du syk eller usikker på formen, holder du deg hjemme. Klemmer og håndhilsning sparer vi til senere, men store smil, latter og koselige nikk ønsker vi oss.

Munnbind må brukes når det er vanskelig å holde avstand (ved registering og inn/ut fra Bankettsalen).

Om du er forhindret fra å delta, setter vi pris på om du melder fra til oss så raskt som mulig. Vi følger de til enhver tid gjeldende reglene for smittevern.

Tusen takk for at du bryr deg.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter