Julebord

06.11.2021

Hjertelig velkommen til et av årets sosiale høydepunkter i Sandefjord Næringsforening.

Julebordet holdes på Atlantic (Selskapslokaler), hvor vi får servert deilig, tradisjonell julemiddag og dessert med tilhørende drikke.

PRIS: 900,- pr. person (inkluderer aperitiff, middag, dessert og drikke til maten)
Påmelding til julebordet er bindende og frist for påmelding er 19. november kl 16:00. Avmeldinger etter denne dato har vi dessverre ikke mulighet for å refundere.

Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset kapasitet i dette lokalet og ønsker at så mange medlemsbedrifter som mulig får delta. Det er derfor fint om det ikke meldes på mer enn 2 deltakere fra samme bedrift.

Vi gleder oss til en hyggelig kveld med god stemning!

Smittevern:
Sett i lys av smittesituasjonen i Norge nå, ber vi alle som har symptomer på forkjølelse eller er syk om å holde seg hjemme. Husk god håndhygiene. Vær også oppmerksom på at det ikke anbefales å håndhilse.

Påmeldingsfristen har gått ut og påmeldingen er nå stengt. Send en mail til mona@sandefjordnaringsforening.no dersom du har spørsmål.

Tilbake Lyst til å bli medlem?