Julebord

21.11.2023

Hjertelig velkommen til et av årets sosiale høydepunkter i Sandefjord Næringsforening 30. november.

Julebordet holdes på Atlantic Selskapslokaler, hvor vi får servert deilig tradisjonell julemiddag og dessert med tilhørende drikke.

PRIS: 990,- pr. person (inkluderer aperitiff, middag, dessert og drikke til maten)

Påmelding til julebordet er bindende og frist for påmelding er 24. november kl 16:00. Avmeldinger etter denne dato har vi dessverre ikke mulighet for å refundere.

Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset kapasitet i dette lokalet og ønsker at så mange medlemsbedrifter som mulig får delta. Det er derfor fint om det ikke meldes på mange fra samme bedrift.

Vi gleder oss til en hyggelig kveld med god stemning!

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.

Tilbake Lyst til å bli medlem?