Skap nye produkter/tjenester og næring med generativ AI!

Skap nye produkter/tjenester og næring med generativ AI!

08.11.2023

Den 21. november har vi invitert Bjørn Olstad, Corporate Vice President i Microsoft. Han leder 650 utviklere som bygger funksjonalitet, AI og cloud infrastruktur for M365. Han sier "det er utrolig mange muligheter for et foroverlent næringsliv med en visjon om å lede (og ikke bli ledet) akkurat nå. Risiko er også viktig å forstå, men kan virke passiviserende". 

Det Osmanske riket sa bevisst "nei" til Gutenbergs boktrykkerkunst. De tenkte at det var risiko rundt å fortsatt kunne "kontrollere" mennesker i et religiøst og politisk perspektiv hvis all kunnskap var lett tilgjengelig for folk. Dessuten ville alle datidens kalligrafi-arbeidere miste jobben. Alle disse bekymringene var riktig - men det gjorde at det Osmanske riket sakket akterut i forhold til verdiskapningen i Europa. Vi vil se mye raskere og mere dramatiske konsekvenser av AI som gjør super-human kunnskap/resonnering tilgjengelig for alle...

Program:
Registrering, kaffe og mingling fra kl 08.00. Faglig program starter kl 08.30.

Om Bjørn Olstad:
Bjørn Olstad leder 650 utviklere som bygger funksjonalitet, AI og cloud infrastruktur for M365. Bjørn har tidligere vært professor på NTNU innen algoritmeteori og vært CTO for Vingmed i medisinsk ultralyd og FAST i søketeknologi. Vingmed og FAST har blitt kjøpt opp av GE og Microsoft. Bjørn har også 3 ganger vunnet EUs pris for mest innovative IT produkt. Han er også en del av Digital Norway sitt advisory board.

Antallsbegrensning:
Det er ikke satt antallsbegrensning pr. bedrift på dette arrangementet. Dersom det blir fullt med venteliste, vil vi kontakte bedrifter med mange påmeldte, slik at flest mulig av våre medlemmer får delta.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.
Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter