Bærekraftsrapportering

Bærekraftsrapportering

20.04.2023

Bærekraftsrapportering er noe alle virksomheter må forholde seg til. Men hvem må rapportere på hva? Hvilke regler gjelder i dag og hvilke regler kommer? Hvilken ende bør man begynne å nøste i? Både små og store virksomheter møter økte krav til oversikt over egen verdikjede, gjennomsiktighet og sporbarhet, for å sikre tillit i markedet. Dette får du høre mer om på vårt Green Network webinar 3. mai.

På samlingen får du innsikt i hvordan en stor internasjonal aktør som Jotun jobber med motivasjon, utfordringer og løsninger innen bærekraftsrapportering. 

I tillegg får du oversikt over krav, forventninger og arbeidsmetoder for å starte arbeidet med bærekraftsrapportering i din egen virksomhet (også for SMB).

Link for deltakelse finner du HER

Program:

Green Network er en fagarena hvor Sandefjord Næringsforening samarbeider med næringsforeningene i Grenland, Larvik, Tønsberg, Horten og Holmestrand for å bidra til økt grønn konkurransekraft for bedriftene. Sandefjordbedriften Evig Grønn AS er faglig ansvarlig for innholdet. Webinaret er åpent for alle bedrifter.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter