Generalforsamling i Sandefjord Næringsforening

18.02.2022

På vegne av styreleder Pia Bjørntvedt Wøllo har vi gleden av å invitere til generalforsamling den 16. mars. Vi ser fram til å gjennomføre vår tradisjonsrike generalforsamling med fysisk oppmøte på Scandic Park Sandefjord.

Pris: 950,- per person for 3 retters middag med drikke.
Bindende påmelding innen 9. mars. Avmeldinger etter denne datoen vil ikke bli refundert.

Agenda:
1. Årsberetning for 2021
2. Regnskap for 2021
3. Eventuelle forslag til vedtektsendringer
4. Valg av styre
5. Valg av revisor
6. Fastsettelse av kontingent og serviceavgift for 2023

Saksdokumenter:
Årsberetning for 2021
Revisors beretning for 2021
Valgkomiteens innstilling

Frist for innsending av forslag til saker er onsdag 2. mars. Eventuelle forslag sendes til styreleder Pia Bjørntvedt Wøllo pia.wollo@pwc.com

Fullmakt:
Dersom du ikke har anledning til å delta på generalforsamlingen, er det fint om du sender oss din fullmakt innen 11. mars til post@sandefjordnaringsforening.no. Kun medlemmer i Sandefjord Næringsforening er stemmeberettiget.

Den formelle delen avholdes i Grønne Sal. Middag serveres i Gobelin Galleriet. Det blir musikalsk innslag ved Fjord Classics.

Velkommen!

Tilbake Lyst til å bli medlem?