Frokostmøte: Kultur, team og tillitt!

Frokostmøte: Kultur, team og tillitt!

03.10.2022

På vårt frokostmøte 25. oktober får du blant annet høre mental trener og prestasjonscoach Per M. Eftang snakke om de 3 t'ene: Tillit, team og tilbakemelding. Hva er suksesskriteriene for å bygge solide team og ledergrupper med en høy grad av psykologisk trygghet, og hva bør man unngå å gjøre? 

(NB! Det er antallsbegrensinger på dette møtet. Se tekst under).

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Pause

Du møter:

Hans Viggo Nielsen har arbeidet i Hasås siden 2007 med ansvar for administrasjon, salg, marked, HR og HMS. Hasås er en hjørnesteinsbedrift i Kodal som brenner for mennesker og miljø. Som de selv sier: "et godt arbeidslag gir fornøyde kunder".

Per M. Eftang har jobbet med organisasjoner, individ, team og ledergrupper nasjonalt og internasjonalt, både i næringslivet og innen toppidrett de siste 15 årene. Hva er suksesskriteriene for å bygge solide team og ledergrupper med en høy grad av psykologisk trygghet, og hva bør man unngå å gjøre?

Hanne Marie Pedersen er prosjektleder for omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord. Hun jobber også som markedssjef i Sandefjord Næringsforening.

Antallsbegrensning
Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal få gleden av å delta på dette arrangementet. På grunn av begrenset antall plasser gjelder følgende:

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Dagens vertskap:


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter