Mangfold - den nye oljen!

Mangfold - den nye oljen!

07.05.2023

Ja, du leste riktig. Mangfold kan bli vårt største fortrinn. Bedrifters evne til å inkludere mangfold på arbeidsplassen og i oppgaveløsning er avgjørende for å sikre sosial og økonomisk bærekraft i næringslivet. Vil du være en attraktiv arbeidsgiver? Trenger du økt innsikt i hvordan du kan jobbe for å skape en inkluderende bedriftskultur, og bygge omdømme som tiltrekker og beholder arbeidskraft. Da er møtet 10. mai noe for deg. 

Arrangementet er gratis for deltakere fra offentlig og privat næringsliv.

Registrering, servering, musikk og mingling fra kl 07.15. Faglig program starter kl 08.00.

Program:

Du møter:

Loveleen Rihel Brenna er grunnlegger av Seema – senter for mangfoldsledelse. Loveleen ledet komiteen som utviklet den nasjonale standarden for ledelsessystemer for mangfold og har skrevet en rekke bøker om tematikken. Loveleen ledet Foreldreutvalget for grunnopplæringen, Kvinnepanelet for Barne- likestillings- og inkluderingsdepartementet og Brennautvalget for Kunnskapsdepartementet. I tillegg til flere styreverv har hun blitt tildelt flere priser, blant annet Ole Vig prisen 1997, Årets Kvinne KK 2006, Norges tøffeste kvinne 2013 og Fritt ords honnørpris 2016.

Chris Hovde brenner for tanken om å få mennesker og roboter til å samarbeide om å skape et bedre samfunn. Hans kjerneverdier etterleves gjennom å være inkluderende, likeverdig og autentisk. Han har lang og bred erfaring som leder og HR i store internasjonale selskaper som Telia, IKEA, Varner Grop, samt tidligere administrerende direktør for Balder (Oslobasert helseklinikk). Chris Hovde har vært nominert til en rekke priser for sitt viktige arbeid innen digitalisering, ledelse og inkludering. Han jobber for tiden som leder som Global People Movement Lead i Telia, styreleder i Future Leders Global og grunnlegger av Regenerative Monks. 

Vertskap:

 

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter