Frokostmøte: Kunsten å lede!

Frokostmøte: Kunsten å lede!

28.04.2024

Den 23. mai skal det handle om ledelse. Lederstjerne og REEN-sjef Nora Sørsdahl gjør ikke bare avfallscontainere smartere. Hun rekrutterer også utradisjonelt for å redusere utenforskap. Anders Dysvik er forsker og professor ved BI. Han vil dele innsikt om hvordan bygge en kultur der medarbeiderne får muligheten til å jobbe for å bli den beste utgaven av seg selv og blomstre. 

Antallsbegrensning: 2 deltakere pr. bedrift.

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Du får høre:

Nora Sørsdahl er kåret til en av D2 Lederstjerner og blant Norges 50 fremste kvinner i tech i 2023 (Abelia). Hun har en bachelor i biokjemi fra Simmons College i Boston i USA, samtidig som hun jobbet som forsker ved Wyss Institute på Harvard Medical School. Hun har også en master i International Business fra Grenoble Ecole de Management. I dag er Nora Sørsdahl CEO i REEN – miljøteknologileverandør fra Larvik som jobber for en mer lønnsom og bærekraftig verden gjennom å effektivisere avfallshåndtering.

Anders Dysvik er professor i organisasjonsatferd ved Institutt for ledelse og organisasjonsatferd på Handelshøyskolen BI. Han tok doktorgrad ved Handelshøyskolen BI. Han underviser i executive-, master- og bachelorprogrammer og er involvert i forskningssamarbeidsprosjekter med flere norske og internasjonale organisasjoner.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-

Vertskap:


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter