Frokostmøte: Hva tenker Sandefjords bedrifter om fremtiden?
20.03.2022
På vårt frokostmøte 7. april vil SpareBank 1 Sørøst-Norge presentere en fersk undersøkelse som avdekker Sandefjord-bedriftenes forventninger det neste året. Vår favorittflyplass Torp Sandefjord Lufthavn deler innsikt om to krevende år og frister med en verden av muligheter i tiden som kommer.
Hva vil være en «normal» hverdag i tiden som kommer og hvilke nye trender er etablert? Hvordan tilrettelegger kommunen for næringsvirksomhet? Har vi fått nye vaner etter to år med Covid-19? Og hvordan er «rikets tilstand» i Sandefjord sammenlignet med øvrige kommuner i Vestfold, Telemark og Nedre Buskerud? Dette er noe av det Konjunktur Sørøst (konjunkturbarometeret av SpareBank 1 Sørøst-Norge) gir svar på.
Reiseliv er en viktig del av næringslivet. For å ha et godt tilbud fra Torp Sandefjord Lufthavn, må vi alle bidra og ikke minst ta bevisste valg når vi reiser.
Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.
- Velkommen v/Sandefjord Næringsforening
- Tempen på næringslivet i Sandefjord v/Jørund Buen og Ingeborg Berg, SpareBank1 Sørøst-Norge
- Pause
- Ny sommerhappening i Sandefjord juni 2022 v/Sandefjord Næringsforening
- Vår favorittflyplass, tilbakeblikk og optimisme mot sommeren v/Gisle Skansen og Tine Kleive-Mathisen, Torp Sandefjord Lufthavn
Du får høre:
Jørund Buen leder bærekraft i SpareBank 1 Sørøst-Norge. Har startet, drevet eller investert i over 20 bedrifter og 10 års erfaring innen markedsanalyse.
Ingeborg Berg er bærekraftsrådgiver i SpareBank 1 Sørøst-Norge. Ansvarlig for driften av Konjunktur Sørøst.
Gisle Skansen er administrerende direktør på Torp Sandefjord Lufthavn.
Tine Kleive-Mathisen er markedssjef på Torp Sandefjord Lufthavn.
Dagens vertskap:
Avmelding:
Det er kostnadsfritt å delta på frokostmøtet for våre medlemmer. Avmelding må skje senest kl 15.00 dagen før på post@sandefjordnaringsforening.no, slik at plassen kan frigjøres for andre som ønsker å delta. Ved senere avmeldinger vil det påløpe et gebyr på kr 200,- som dekker kostnader for servering.