Marianne Groth og Bjørn Kjærand Haugland

Foto: Eika og Skift – Næringslivets klimaledere

Frokostmøte: Økt fart og nye krav i det grønne skiftet!

 • Frokostmøte

  Scandic Park Sandefjord

  13. June 2024, 7:30 - 10:00

 • Frokost

  150 plasser

Deltagerliste

På vårt frokostmøte den 13. juni skal det handle om grønn bærekraft. Hvilke nye krav vil ramme alle bedrifter og hvilken rolle har næringslivet for å øke farten i det grønne skiftet? Det blir toppinnlegg av Marianne Groth, konserndirektør Virksomhetsstyring i Eika og Bjørn Kjærand Haugland, administrerende direktør i Skift - et næringslivsdrevet klimainitiativ.

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

 • Velkommen v/Sandefjord Næringsforening
 • Dagens vertskap: Skagerrak Sparebank
 • Nye krav om bærekraft endrer rammebetingelsene for alle v/Marianne Groth, konserndirektør Virksomhetsstyring bank
 • Pause
 • Næringslivets rolle for å øke farten i det grønne skiftet v/Bjørn Kjærand Haugland, administrerende direktør i Skift

Du får høre:

Marianne Groth
er konserndirektør Virksomhetsstyring bank. Før hun kom tilbake til Eika, var hun statssekretær ved Statsministerens kontor og Finansdepartementet. Frem til 2016 var hun direktør for næringspolitikk i Eika. Hun har en bachelorgrad i kultur- og samfunnsfag fra Universitetet i Oslo.

Bjørn Kjærand Haugland er administrerende direktør i Skift - Næringslivets klimaledere, et initiativ som samler norsk næringslivs fremste pådrivere for utslippskutt. Han har tidligere vært konserndirektør for bærekraft i DNV GL-gruppen, og har omfattende erfaring med å bistå i internasjonale selskapers virksomheter knyttet til bærekraft, klimakrisen og innovasjon. Siden karrierestarten i DNV GL i 1991 har Haugland hatt en rekke lederstillinger både i Norge, Korea og Kina.

**

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-

Vertskap:


Aktiviteter