Frokostmøte: Teknologitrender og datasikkerhet!

Frokostmøte: Teknologitrender og datasikkerhet!

28.05.2023

Hva forventer Datatilsynet av deg og hvordan håndterer du hendelser knyttet til brudd på personopplysningssikkerheten? Hva med AI og tillit? Hvilke teknologitrender vil prege oss i årene framover? Det får du høre mer om på vårt frokostmøte 14. juni når Datatilsynet og Deloitte deler siste nytt. NB! Antallsbegrensning pr. medlemsbedrift.

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Du får høre:

Eirik Gulbrandsen er senioringeniør i Datatilsynets avdeling Teknologi, Analyse og Sikkerhet. I Datatilsynet jobber han blant annet med å identifisere og analysere sentrale teknologitrender og deres betydning for personvernet, i tillegg til arbeid med tilsyns- og avvikssaker bl.a. innen juss, politi og forsvar. Han over mange år arbeidet med problemstillinger knyttet til informasjonssikkerhet, skytjenester, kunstig intelligens og overvåking både i Datatilsynet og med bakgrunn fra internasjonale selskaper.

Trond-Are Utle jobber med Teknologi, Strategi og Transformasjon for Deloittes klienter og partnere. Han er en erfaren leder og forretningsutvikler og arbeider med teknologistrategi, digital transformasjon, omstilling og endringsledelse, forvaltning, arkitektur og verdiskaping med mennesker prosesser og teknologi. 


Dagens vertskap:

Antallsbegrensning:
Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal få gleden av å delta på dette arrangementet. På grunn av begrenset antall plasser gjelder følgende:

Medlemmer med under 50 ansatte: 1 deltaker
Medlemmer med over 50 ansatte: 2 deltakere

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter