Frokostmøte: Å gjøre en forskjell!

Frokostmøte: Å gjøre en forskjell!

08.10.2023

På vårt frokostmøte 19. oktober får du møte to samfunnsengasjerte ledere som begge gjør en forskjell. Eirik Mofoss ble kåret til «Årets ledestjerne» i 2022. Som 19-åring forpliktet han seg til å gi bort 20 prosent av inntekten sin resten av livet. Nå er han fagdirektør i Norad. Steinar J. Olsen er gründer, eier og daglig leder i Stormberg, og drivkraften bak mye av selskapets engasjement. Han jobber for å gi mange en ny sjanse, og er opptatt av å ikke forholde seg likegyldig til samfunnet rundt seg.

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Du får høre:

Eirik Mofoss ble kåret til “Årets Ledestjerne” i 2022 for hvordan han så tydelig viser og inspirerer andre til altruistiske handlinger – både i karrieren og hans personlige liv (et ønske om å utrette mest mulig godt i verden for flest mulig, for eksempel ved å gi penger til spesielt effektive formål). Til daglig er han fagdirektør i Norad, som forvalter halvparten av norsk bistand. Han er også en del av effektiv altruisme-bevegelsen, medgründer av Gi Effektivt, og har tidligere jobbet i Visma og som finanspolitisk rådgiver for Høyres Stortingsgruppe.

Steinar J. Olsen er gründeren bak Stormberg. Han er i dag eier og daglig leder. Stormberg-gründeren har et brennende samfunnsengasjement og mener at alle mennesker fortjener en sjanse uansett hvilken fortid de har. Derfor har Stormberg også satt seg mål som ikke handler om kroner og øre. 25 prosent av de ansatte skal ha en bakgrunn som av en eller annen grunn gjør det vanskelig å få innpass i arbeidslivet. 1% av Stormbergs overskudd brukes på samfunnsnyttige og humanitære formål.

Steinar J. Olsen er en ettertraktet foredragsholder som de siste årene har holdt mange foredrag over hele landet. Stormberggründeren ga i 2011 ut boken Stormberger – Samfunnsansvar fra ord til handling.

Møtet finner sted på Harmonie Arena /Hjertnes kulturhus - Sandefjordsveien 3

Dagens vertskap:

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt. 
Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter