Besøk til Jotun sammen med Grenland Næringsforening

Besøk til Jotun sammen med Grenland Næringsforening

16.10.2022

Den 1. november har vi invitert Grenland Næringsforening til Sandefjord og felles møte på Jotuns hovedkontor på Gimle. Velkommen til en kveld med nye kontakter, interessant agenda og omvisning i Jotuns Informasjonssenter. Siste frist for å melde seg på er 30. oktober.

Program:
kl 18.00  Ankomst og registrering. Middag og mingling

kl 19.00  Faglig del:

Omvisning i Jotuns Informasjonssenter (avsluttes kl 21.00).

Jotun
Jotun er en av verdens ledende produsenter av dekorative malinger, malinger til skip og beskyttelse av landbasert- og offshorebasert industri, samt pulverlakker. Konsernet har 67 selskaper og 39 produksjonsanlegg rundt om i verden, og over 10 000 ansatte. Hovedkontor er i Sandefjord. Jotuns nye 35.000 kvadratmeter store hovedkontor og toppmoderne forskningssenter rommer 650 ansatte og stod ferdig i desember 2019. I tillegg til laboratorier, kontorer og møterom innholder byggene kantine, sosiale soner, kaffebar, auditorum, treningsrom, og et flott informasjonssenter som gjenspeiler Jotuns nær 100 år lange historie. Jotuns norske organisasjon med produksjon og lager holder også til på andre siden av fjorden i Sandefjord med ca 360 ansatte. 

Wood Group
Wood er et engineeringservice-selskap som leverer tjenester til olje- og gassindustrien og landbasert industri, både i Norge og internasjonalt. Selskapet har lang erfaring med design og løsninger knyttet til både modifikasjonsprosjekter og nye installasjoner. Selskapet har i dag hovedkontor i skotske Aberdeen, men det har også over 40 års historie her i Sandefjord.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Vertskap for møtet:


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter