E-handelsdagen 2023

E-handelsdagen 2023

15.03.2023

Torsdag 23. mars samler vi netthandelsbransjen for nettverksbygging og faglig påfyll. Det skjer mer innen netthandel i fylket vårt enn noe annet sted i landet. For å styrke posisjonen ytterligere, ønsker vi å samle aktørene i bransjen til en formiddag med inspirasjon og fersk innsikt.

Pris pr. deltaker er kr 295,-.
Påmeldingen er bindende, og beløpet refunderes ikke ved avmelding.

Program:
Registrering og mingling fra kl 08.00. Faglig program starter kl 08.30.

Vi avslutter med enkel lunsj.

Du møter:

Linn Bredesen er leder for analyseavdelingen i Virke som lager rapporter, bransjeanalyser og prognoser for hele handels- og tjenestenæringen. Hun er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo. 

Lene Iren Oen er salgs- og e-handelsdirektør i butikkjeden Clas Ohlson. Hun er også administrerende direktør i konsernets norske selskap, Clas Ohlson AS. I sin rolle i Clas Ohlson er Lene ansvarlig for salg av oppussingsprodukter for ca. ni milliarder årlig, hvorav e-handel utgjør ca. en milliard. Lene har tidligere hatt roller som kommersiell leder Clas Ohlson Norge, kommersiell direktør Komplett AS og administrerende direktør Blush AS.

Pål Fredrik Berg er daglig leder og grunder av GamEra.no. Tidligere jobbet han 13 år i Komplett og lærte det meste om netthandel gjennom mange forskjellige kommersielle stillinger.

Anders Sildnes er gründer av GamEra.no som ble etablert i november 2021 og håndterer blant annet aktiviteter og kommunikasjon mot GamEra’s bedriftskunder ved siden av jobb som leder eCommerce i Evelon. Før det jobbet han 14 år i Komplett i en rekke ulike stillinger innenfor innkjøp, markedsføring og netthandel, blant annet som ansvarlig for MPX.no og Komplettbedrift.no.

Vegar Wikhammer Heir har vært med på Vipps sin fenomenale reise og utvikling siden sammenslåingen med Bankaxept i 2018, hvor han også var en del av lederteamet fra 2015. Fra tidligere har Vegar en lang fartstid innenfor strategi og utvikling fra blant annet arbeid i Telenor hvor han jobbet som leder for forretningsutvikling i både Norden, Asia og Europa.

Marte Knutsen er Country Manager for Instabox og Porterbuddy, og vekstselskaper som utfordrer 
«last-mile» e-handelsleveranser med smarte, raske, fleksible og bærekraftige leveranser. Marte begynte i Porterbuddy (kjøpt opp av Instabox tidlig i 2022) for tre år siden og har en sentral rolle i å øke konsernets fotavtrykk i markedet. Marte har bakgrunn fra finans og har en ekte lidenskap for teknologi og hvordan man bruker den til å levere kundeopplevelser i verdensklasse.

Richard Reinsberg er Universitetslektor ved Universitetet i Sørøst-Norge hvor han underviser i markedsføring og tar doktorgrad på digitale plattformer. Han har fra tidligere lang erfaring med merkevarebygging og strategi, samt forretnings- og kompetanseutvikling gjennom sentrale roller i Schibsted, VG og Orkla/Edda Media.

Atle Bjurstedt er daglig leder, rektor og en av gründerne bak Gokstad Akademiet. Han har jobbet med utdanning i mange år bl. a. som leder av fagskolen Treider og i Høyskolen Kristiania. Gokstad Akademiet i Sandefjord er fylkets nye fagskole innen digitale og merkantile fag. Vi tilbyr 10 ulike fagskoleutdanninger, og er i sterk vekst, og har nå ca. 280 heltidsstudenter fra flere ulike fylker. Gokstad Akademiet har et utstrakt samarbeid med næringslivet og ledende bedrifter innen flere bransjer.

Arrangører:Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter