Arendalsuka

Foto: Sandefjord Næringsforening

Dagstur til Arendalsuka for ledere!

• Aktivitet

Arendalsuka

13. August 2024, 7:00 - 22:00

• Frokost på bussen

Fullt – meld deg på venteliste

Deltagerliste

I samarbeid med PwC har vi gleden av å invitere næringslivsledere på en innholdsrik dagstur til Arendalsuka den 13. august. Vi tar pulsen på hva som rører seg innen næringsliv, politikk og samfunn. Arendalsuka samler hvert år sterke stemmer som er inspirerende og viktige å lytte til.

Antallsbegrensning: 1 pr. bedrift.

Det blir satt opp buss fra Tønsberg og Sandefjord til Arendal t/r. Vi starter med enkel frokost på bussen. Fremme i Arendal er det tid til å oppleve den sydende stemningen i byen.

Du inviteres til å delta ved PwCs ulike arrangementer og debatter denne tirsdagen, og vi avslutter dagen med et kveldsarrangement på MS Sandnes fra kl 18.00 - 20.00. Det vil også i løpet av dagen bli rom for å delta på andre arrangementer om ønskelig. Retur til Vestfold skjer ca. 20.00.

Arrangementet har begrensede plasser, så vær rask med påmelding. Mer utfyllende program kommer.

Vi gleder oss til en spennende dag i en viktig uke!