Bilde av Sandefjord by fra fugleperspektiv

Foto: Eirik C. Agledal

Back to work

• Aktivitet

Storgata 1 / La Scala Restaurant

22. August 2024, 18:00 - 22:00

• Tapas

120 plasser

Deltagerliste

Vi inviterer næringslivet i Sandefjord til Back to work torsdag 22. august. Vi gleder oss til en hyggelig kveld med lave skuldre og god stemning.

FOR HVEM: Medlemsbedrifter i Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Byen Vår og Sandefjord Håndverks- og Industriforening.

NÅR: 18:00 (Storgata 1) også videre til La Scala ca 19:30.

PRIS: 530,- pr. person (bindende påmelding)
Inkludert i prisen er tapas + 1 enhet drikke

Vi starter ettermiddagen i toppetasjen på det nye signalbygget ved Torget; Storgata 1. Her skal vi få se bygget og de nye møteromsfasilitetene med fantasktisk utsikt mot sjøen. Det blir innlegg ved ordfører Bjørn Ole Gleditsch samt samtale med Larre Eiendom om prosjektet. Her vil den røde tråden være byutvikling og byliv, og hvorfor det er viktig med arbeidsplasser i sentrum.

Det vil bli mulighet for en kort omvisning før turen går videre til La Scala som serverer deilig tapas ved ankomst.

Vi gleder oss!

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.
NB ved avmelding etter 16. august kl 16:00 vil deltakeravgiften bli fakturert i sin helhet.