Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

– Min drøm er at hele Norge blir som Sandefjord

Jan Ludvig Andreassen fra Eika Gruppen var ikke spesielt positiv til de økonomiske utsiktene for AS Norge samlet sett, men sjeføkonomen snakket varmt om Sandefjord på vårt webinar i dag. Se sendingen her!

Korona-pandemien gir store utfordringer i økonomien, men Solberg-regjeringen hevdet at «dette skal ta Norge ut av Korona-krisen» da de la frem sitt forslag til statsbudsjett for 2021 for en uke siden.

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen fra Eika er kjent for friske uttalelser og spådommer som gjerne krasjer med andre kommentatorer. Noen av disse refleksjonene om økonomien hjemme og ute – både om den usikre tiden vi lever i akkurat nå og utsiktene fremover – delte han på vårt webinar 14. oktober 2020.

Andreassen var blant annet svært så positiv til utviklingen i Sandefjord: – Min drøm er at hele Norge blir som Sandefjord, sa han. Du kan se sendingen i sin helhet ved å følge DENNE LINKEN, og Jan Ludvigs presentasjon finner du HER. 

Takk til vår medlemsbedrift Andebu Sparebank, som er en del av Eika-systemet og som satte dette arrangementet i stand. Vi i Sandefjord Næringsforening vil arrangere både digitale og fysiske samlinger for medlemmene våre fremover. Du holder deg oppdatert om programmet vårt i kalenderen vår HER.


Tilbake

Medlemstilbud